Feltetted már magadban a kérdést, hogy miért válassztanál engem?

 

Most megmutatunk neked 24 okot, amiért az emberek rám szavaznak:

 

1. Mert 2008 óta radikálisan megváltozott a piac, és nagy igény támadt a korrekt és megbízható pénzügyi szakemberekre.

2. Mert Rajtunk keresztül elérhető a pénzügyi diszkréció.

3. Mert az emberek bizalmát tiszteletben tartjuk, és nem játszuk el, viszont természetesen mi is csak olyan ügyfelekkel tudunk együtt dolgozni, akik ezt viszonozzák.

4. Mert a megbízhatóság nálunk kölcsönösségen alapul, mivel ez a fundamentuma egy gyümölcsöző üzleti és pénzügyi kapcsolatnak.

5. Mert pénz csak eszköz, amit lehet jól vagy rosszul kezelni, mi a jó utat mutatjuk meg.

6. Mert a célunk, hogy a családok és az egyének a szolgáltatásainkon keresztül optimalizálni tudják a kiadásaikat és a bevételeiket.

7. Mert az emberek általában kikérik mások véleményét, amikor pénzügyi döntést hoznak, viszont ez általában lutri, mert az illető "tanácsadó" nem szakmabeli, és sok esetben a megtámogatott döntés szegénységhez vagy elszegényesedéshez vezet, ami egy jó tanácsadóval játszva elkerülhető lett volna.

8. Mert egy jó pénzügyi szakember segítségével a csapdák elkerülhetőek, így nem csak a pénztárca, hanem a benne lévő pénz is megmenthető.

9. Mert a felkészültség ebben a szakmában elengedhetetlen, van aki ezt kapizsgálja, mi ezt tudjuk.

10.  Mert az emberek nagy része - így lehet te is - a csalódások miatt nem szeret pénzügyessel beszélni, aminek az, az oka, hogy nem egy segítőkész szakemberrel, hanem egy saját hasznát néző értékesítővel találkozott, és a végén becsapva érezte magát.

11. Mert munkánk a precizitáson alapul, mely által elérjük azt, hogy az ügyfél pontosan azt kapja, amire szüksége van, se többet, se kevesebbet.

12. Mert az ügyfeleink elégedettsége nálunk nem lutri, hanem tesszük a dolgunkat egy meghatározott stratégia mentén.

13. Mert szerencse forgandó, és akkor nincs is baj, ha mellénk áll, csak akkor ha nem, mi ezért hiszünk a tervezésben.

14. Mert pénzügyi tervvel nem biztos, hogy az általunk vágyott időben érjük el a céljainkat, viszont terv nélkül biztos nem.

15. Mert a kockázatok lehetnek vártak és váratlanok, és a szolgáltatásunk által mindkettőre felkészítjük ügyfeleinket.

16. Mert a lakásbiztosítást 30%-al olcsóbban tudod megvenni. A kötelezőt akár 50%-al olcsóbban. Ha mindkettőt rajtunk keresztül veszed meg, akkor az LTP-t ingyen kapod.

17. Mert ha rajtunk keresztül kötöd meg a nyugdíjbiztosítást legalább havi 15 ezerrel, akkor a végén vissza adjuk a szerződéskötés díját, amiről eddig senki nem mert beszélni neked. Kösd meg hozzá a díj visszatérítési programot, és a kezelési költség is ingyen lesz.

18. Mert ha mi kötjük a Cascodat is, most kedvezményt kapsz annak a díjára is. Ha már az autódra van casco, rád magadra is kösd meg kedvezménnyel. Ha ezekhez is használod a díj visszatérítési programunkat, akkor ár-érték arányban a piacon neked lesz a legjobb szolgáltatásod.

19. Mert jól látható, hogy a munkánk az ügyfeleink kiszolgálása tekintetében tervszerű, precízen összerakott, és segítőkész.

20. Mert célként tűztük ki, hogy aki velünk tart csapdamentes, kockázatokra felkészült, és gyarapodó élet elé néz.

21. Mert a Küldetésünk, hogy csapatunkba szakmailag felkészült, megbízható és diszkrét emberek legyenek, akikkel értéket teremtünk a társadalom számára.

22. Mert felkészítjük az ügyfeleinket a közelgő változásokra, optimalizálva a bevételeiket és kiadásaikat, és meg is mutatjuk nekik, hogyan kerüljék el a szegénységet.

23. Mert a pénzügyi termékek ismerete és gyakorlati használata is egy szakma, mint minden más, és amikor az ember igazi szakembertől kap segítséget, akkor nem vágyik arra, hogy megtanulja ezt a szakmát, mert tudja, hogy jó kezekben van.

24. Mert egy jó szakember meg tudja mutatni a kiskapukat és azokat a lehetőségeket, melyek megbízhatóságot és stabilitást nyújtanak.